webdesign en zoekmachine vriendelijke websites


Valid XHTML 1.0 Strict

Valide CSS!

PHP scripting

PHP is een veel gebruikte programmeertaal voor dynamische websites. Hieronder staan een aantal verwijzingen naar websites die u wellicht verder kunnen helpen bij de ontwikkeling of verbetering van uw website.

redirecting and rewriting
Via deze website kunt u redirecting and rewriting leren.

Schone HTML code
Als u uw website zelf gaat maken kunt u het beste uw code zo schoon mogelijk houden. Dit zorgt ervoor dat de website optimaal wordt geindexeerd.
Een website maken in bijvoorbeeld Frontpage zorgt er tevens voor dat er veel code bij komt.

W3C valid
Zorg dat uw website W3C valid is en voldoet aan de internetstandaarden.

Gebruik maken van gebruiksvriendelijke url's
Door gebruik te maken van gebruiksvriendelijke url's wordt uw website niet alleen gebruiksvriendelijker maar ook nog eens beter geindexeerd. U kunt zoekmachine vriendelijke url's realiseren door gebruik te maken van een .htaccess bestand.

Snelheid website
Steeds belangrijker wordt de snelheid van de website of webwinkel. De laadtijd moet hierom beperkt worden. U kunt uw website testen op snelheid via een tool van Google. Ook zijn er andere websites die u gemakkelijk kunt gebruiken voor het testen van de laadtijd.

Mobiele website
Naast een reguliere website kunt u kiezen voor een mobiele website. Het gebruik van het mobiele internet stijgt enorm, dus wij van Zoekmachine Goeroe raden u aan om naar de mobiele mogelijkheden te kijken.

Website laten maken?
Wilt u de bouw van uw website uitbesteden? Raadpleeg dan de website van Zoekkey Nederland

Deze pagina wordt regelmatig ge-update (laatste update: 21 april 2021)